Qui som

Qui som?

El primer concert de l'agrupació, llavors coneguda com a coral de l'Associació de Veïns de Can Majó, va ser dirigit per Miquel Herbage i es remunta al 5 de desembre de 1981. El 1988 es va batejar amb el nom de L'Harmonia de Valldoreix. Guillem Borràs, el segon director, en va assumir la direcció plena entre el 1991 i el 2008.
Des de Setembre del 2008 a 2023 està dirigida per Albert Santiago qui, a meitat de setembre de 2023, passa el relleu a Meritxell Tarragó.


A la tardor de 2009 es va encetar un projecte musical per a joves que va esdevenir l'actual coral jove Music'al Cor, dirigida fins a l'actualitat per Albert Santiago


Ambdues formacions són obertes a noves veus; es demana constància, bona oïda, participació a tots els actes i abonar puntualment les quotes fixades en Assemblea per al manteniment de l'Associació. També ganes de passar-s'ho bé, conèixer nous amics tot gaudint del que ens agrada: la música.


Els assajos són cada dilluns de 21:00 a 23:00 per “Coral L'Harmonia de Valldoreix” i cada diumenge de 19:00 a 21:00 per “Music'Al Cor” a les dependències del Casal de Cultura de Valldoreix.


Els interessats en formar-ne part, bé sigui com a cantaire, soci protector o entitat col·laboradora podeu contactar al correu contacte@coralharmonia.cat.


Octubre de 2023

Miquel Rejat

President de l'Associació l'Harmonia de Valldoreix